Fri. Mar 5th, 2021

GameAzon

Most Powerful, Fully Automated Gaming Affiliate Website

ACTIVISION PS3 Singularity – uncut

Spread the love

Singularity’ speelt zich af op een mysterieus eiland waar tijdens de Koude Oorlog allerlei nucleaire experimenten hebben plaatsgevonden. Met behulp van je Time Manipulation Device probeer jij anno 2010 de waarheid boven water te krijgen. Met de Time Manipulation Device heb je de mogelijkheid om met de tijd te spelen. Je kunt vrijwel alle objecten in de spelwereld met behulp van deze speciale handschoen manipuleren. Zo zal een hangslot verroesten als deze vooruit in de tijd wordt gestuurd en kan een gebroken brug gemaakt worden door de tijd terug te spoelen. Soms wordt de complete spelwereld in ‘Singularity’ naar het jaar 1950 verplaatst. Na een witte flits verandert de grauwe en roestige omgeving uit 2010 naar de gloriedagen van weleer. Alles krijgt meer kleur en zelfs de aanwezige vijanden veranderen van moderne tactische eenheden in ouderwetse soldaten. Voor de meeste puzzels in ‘Singularity’ zijn er meerdere oplossingen te vinden. Het spelen met tijd is namelijk niet zonder gevaar. Het is heel goed mogelijk om zaken in het verleden te veranderen die negatieve gevolgen voor de spelwereld in de huidige tijd opleveren. In ‘Singularity’ grijpt de aparte sfeer je meteen naar de strot en worden puzzels en brute actie goed met elkaar afgewisseld. Het moet aan de grote klok worden gehangen; ‘Singularity’ biedt een zeer verrassend gameconcept!

An engrossing storyline blending Cold War history and science fiction elements.
An arsenal of first-person shooter weapons, including conventional firearms and upgradeable, time altering gadgets.
Mission progressing puzzle-solving gameplay.
Advanced graphics built on the Unreal 3 game engine.

Read More…

[relatedYouTubeVideos relation=”postTitle” max=”1″ class=”horizontal center bg-black” width=”579″ height=”345″]

If you’re looking for the most recommended PS3 Shooter Games, then this product is a great option. Many good reviews have already proved the quality of this product.

If you would like to know more about this product you can Click Here to Read More About It’s Top Features

Read some of the latest reviews from real buyers


Click Here to Read More More Reviews

If this is a MUST HAVE product, be sure order now to avoid disappointment. This is the lowest price we have found online.

Click Here and order yours right now

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *